Businessclub Het Rijk van Margraten

Voor de zakelijke golfer die niet van stil zitten houdt, heeft Golfbaan Het Rijk van Margraten een eigen businessclub. Een leuke club van actieve ondernemers die business graag met pleasure combineren. 

Activiteiten  

Businessclub Het Rijk van Margraten biedt u de mogelijkheid om op ontspannen wijze een zakelijk netwerk op te bouwen, uit te breiden en onderhouden. Wij organiseren minimaal zes keer per jaar een 9-holes wedstrijd voor u, en vier keer per jaar een 18-holes wedstrijd samen met een introducé. Onze activiteiten staan, naast de gezellige borrels, garant voor kwalitatieve contactmomenten met ondernemers uit uw eigen regio. Businessclubleden hebben toegang tot de Bundeling app voor op de telefoon, waar tevens alle activiteiten in vermeld staan.  

Businessclubleden  

Benieuwd naar welke bedrijven u voor gingen? Bekijk dan het overzicht van huidige leden van Businessclub Het Rijk van Margraten.

Meer informatie of lid worden 

Klik hier voor meer informatie over een Bedrijfslidmaatschap. Uw wensen bespreken onder het genot van een kop koffie? Neem gerust contact op via (043) 356 99 99 of via het contactformulier.