Kwartaalkaart voor onbeperkt golfles

Met een Kwartaalkaart kunt u 3 maanden lang onbeperkt golfles volgen! Tijdens de speciale Kwartaalkaart-groepslessen schenkt de golfprofessional individuele aandacht aan de specifieke hulpvraag van iedere deelnemer. U ontvangt persoonsgebonden tips en trucs waarmee u aan de slag kunt.

 

Uw Kwartaalkaart kan ingaan op iedere gewenste dag. De groepslessen worden iedere week op verschillende dagen en tijdstippen door zowel Luchie, Elliot als Ferdi gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn. De lessen duren 55 minuten en bieden ruimte aan maximaal 6 deelnemers. Deelnemers dienen minimaal in het bezit zijn van handicap 54.

 

Bij de receptie kunt u vanaf nu een Kwartaalkaart aankopen voor onbeperkt golfles. De kosten bedragen slechts €99,- per persoon voor leden van Het Rijk van Margraten en €119,- per persoon voor niet-leden. De groepslessen kunt u reserveren via de online lesagenda’s van onze golfprofessionals (zie onder). Bent u niet bedreven in het gebruik van de online lesagenda, dan kunt u uw lessen ook telefonisch reserveren via 043-3569999. 

 
Online inschrijven voor Kwartaalkaart golflessen

Voor de Kwartaalkaart golflessen kunt u zich inschrijven via de online lesagenda. Dit werkt snel en eenvoudig:
 

  • Ga op www.golfenophetrijk.nl naar de Pagina Golfles reserveren
  • Bekijk de beschikbare golflessen op datum van Het Rijk van Margraten
  • Via de button aan de rechterkant van het scherm kunt u inloggen
  • Meld u aan met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
    (De receptie van de golfbaan kan u informeren over uw persoonlijke inloggegevens)
  • Zoek in dit lesboek naar de oranje vlakken met  de vermelding "Kwartaalkaart", klik deze aan en klik vervolgens op boeken
  • U ontvangt per mail een bevestiging