Kwartaalkaart voor onbeperkt golfles

Op Golfbaan Het Rijk van Margraten kunt u profiteren van een Kwartaalkaart waarmee u 3 maanden lang onbeperkt golfles kunt volgen! Voor leden van Margraten bedragen de kosten van deze Kwartaalkaart €99,- per persoon. Voor niet-leden bedragen de kosten €119,- per persoon. Deelnemers dienen minimaal in het bezit zijn van handicap 54.
 

Tijdens de speciale Kwartaalkaart-groepslessen schenkt de golfprofessional individuele aandacht aan de specifieke hulpvraag van iedere deelnemer. U ontvangt persoonsgebonden tips en trucs waarmee u aan de slag kunt. De groepslessen worden iedere week op verschillende dagen en tijdstippen door alle drie onze golfprofessionals gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn. De lessen duren 55 minuten en bieden ruimte aan maximaal 8 deelnemers.
 

Uw Kwartaalkaart kan ingaan op de eerste dag van iedere maand. U kunt uw kaart nu kopen bij de receptie van Golfbaan Het Rijk van Margraten en uw eerste lessen vast inplannen! De Kwartaalkaart-groepslessen kunt u reserveren via de online lesagenda’s van onze golfprofessionals (zie onder). Bent u niet bedreven in het gebruik van de online lesagenda, dan kunt u uw lessen ook telefonisch reserveren via 043-3569999. 

 
Online inschrijven voor Kwartaalkaart golflessen

Voor de Kwartaalkaart golflessen kunt u zich inschrijven via de online lesagenda. Dit werkt snel en eenvoudig:
 

  • Ga op www.golfenophetrijk.nl naar de Pagina Golfles reserveren
  • Bekijk de beschikbare golflessen op datum van Het Rijk van Margraten
  • Via de button aan de rechterkant van het scherm kunt u inloggen
  • Meld u aan met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.
    (De receptie van de golfbaan kan u informeren over uw persoonlijke inloggegevens)
  • Zoek in dit lesboek naar de oranje vlakken met  de vermelding "Kwartaalkaart", klik deze aan en klik vervolgens op boeken
  • U ontvangt per mail een bevestiging van uw inschrijving