Grab & Go Golfshop

De golfshop van Het Rijk van Margraten biedt handige producten voor de golfer die snel nog even iets nodig heeft.  Een cap tegen onverwacht veel zon, een sleeve ballen of een handschoen  voor als u die vergeten bent. Ook kunt u bij ons terecht voor golfschoenen van de merken FootJoy en Callaway.

Golfshop Het Rijk van Margraten heeft een klein, fris assortiment om uw golfdag comfortabel te maken. 
 
  • We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
  • In het weekend kunt u bij ons terecht van 08.30 tot 16.00 uur

Giftcard voor een golfcadeau

Wilt u iemand verrassen met een leuk golfcadeau? Denk dan eens aan een cadeaukaart van Het Rijk Golfbanen. U koopt onze giftcard bij de receptie van onze golfbaan en wij waarderen ‘m voor u op met bijvoorbeeld een bedrag voor golflessen, een greenfee, greenfee met arrangement in ons restaurant.
 
De ontvanger van de giftcard kan de kaart verzilveren bij een golfbaan van Het Rijk naar keuze. Dat mag dus ook een andere baan van Het Rijk Golfbanen zijn.

Clubfitting: golfclubs op maat

De golfprofessionals van Golfbaan Het Rijk van Margraten werken nauw samen met Callaway. Hierdoor beschikken we op onze golfbaan over moderne meetapparatuur en een revolutionair clubfittingsysteem van dit toonaangevende A-merk. 
 
Dankzij deze systemen kunnen we zowel ijzers, woods, drivers, hybrides, wedges en puttters samenstellen die perfect aansluiten op uw golfspel en fysieke mogelijkheden. Een kleine aanpassing in de lie, lengte, kop, shaft of grip kan uw golfniveau en spelplezier enorm beïnvloeden. Een clubfittingsessie duurt ongeveer 30 minuten.
 
  • Leden van Het Rijk van Margraten betalen € 31,50 per persoon.
  • Niet-leden betalen € 37,00 per persoon. 
 
Bestelt u na uw clubfitting nieuw golfmateriaal bij ons, dan worden de kosten van de fitting omgezet in een korting op de aanschaf van uw nieuwe materiaal.
 

Contact en/of reserveren

Heeft u een vraag over de collectie van onze golfshop of wilt u een giftcard bestellen? Of wilt u graag een persoonlijke clubfitting reserveren bij een van onze golfprofessionals? Bel of mail ons gerust.
 
Golfshop Het Rijk van Margraten
Telefoon: (043) 356 99 99
E-mail: shop@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl