Lidmaatschap jeugd

Voor golfers t/m 18 jaar heeft Golfbaan Het Rijk van Margraten een aantrekkelijk geprijsd Jeugdlidmaatschap. Hiernaast zijn jeugdspelers in deze leeftijdscategorie vrijgesteld van de betaling van entreegeld. 

Extra voordeel voor gezinnen

Wanneer leden van golfbaan Het Rijk van Margraten een zoon of dochter in de basisschoolleeftijd (t/m 12 jaar) lid maken van dezelfde vereniging, hoeven zij ook geen speelvergoeding te betalen voor dit kind. Per volwassen A- of Bedrijfslid kan er één kind gebruikmaken van deze regeling tot en met het jaar waarin dit kind 12 jaar wordt.

Speciale jeugdlessen & actieve vereniging

In onze jeugdlessen staan groepsgevoel, spel en plezier centraal. De golfprofessionals van Het Rijk van Margraten geven dan ook met veel enthousiasme les. De groepslessen worden gegeven volgens de lesmethodiek van de NGF. 

Op alle vier de golfbanen van Het Rijk is een leuke golfvereniging actief, die openstaat voor nieuwe jeugdleden. De enthousiaste jeugdcommissies besteden veel aandacht aan de begeleiding van jeugdige golfers en zijn in het bezit van het Committed to Jeugd-certificaat van de NGF. Dit certificaat onderstreept dat er een gedegen jeugdbeleidsplan is, waardoor kinderen in een veilige omgeving het plezier en de uitdaging van de golfsport ervaren.

Meer informatie of direct lid worden?

Heeft uw zoon of dochter interesse in een lidmaatschap? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via (043) 356 99 99 of via het contactformulier.