Short Golf op Het Rijk van Margraten

Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!
 
Iedereen kan Short Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen. Ballen en clubs mag u van Het Rijk van Margraten lenen en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen u diverse leuke arrangementen aanbieden!
 

Wintertarieven Short Golf

Van 18 november 2016 t/m 28 februari 2017 hanteren wij aangepaste Short Golf tarieven:
  • Short Golf 9 holes: € 8,50 p.p.
  • Short Golf 18 holes: € 12,50 p.p.

 

Standaard Short Golf tarieven 2016

  • Short Golf 9 holes: € 12,50 p.p.
  • Short Golf 18 holes: € 16,50 p.p.
  • Short Golf dagkaart: € 25,- p.p.
  • Short Golf groepstarieven: op aanvraag

 

Tijdelijk speelt u met 4 personen Short Golf voor de prijs van 3!

 

Short Golf reserveren

Individuele reserveringen voor Short Golf kunt u maken via de receptie van Golfbaan Het Rijk van Margraten (043-3569999). Komt u met een groep? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling sales. Dit kan via eerder vernoemd telefoonnummer of sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl