Actuele baancondities

Op deze pagina treft u de meest actuele informatie over de baancondities op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Wij werken deze informatie iedere dag bij. Heeft u ondanks onderstaande informatie nog vragen of wilt u een greenfee reserveren? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0341-255255.

Starttijd reserveren

Baancondities

Laatste update: vandaag 13:51:35
Status: open
Greens: zomergreens
Baan qualifying: nee
Driving range geopend tot: zonsondergang
Buggy's: wel toegestaan
Trolleys: wel toegestaan

Kwetsbare baan:
Buggies zijn toegestaan met de zogenaamde "90 graden-regel". Dat houdt in dat je zoveel mogelijk het pad gebruikt, en ter hoogte van de bal met een flauwe bocht richting de bal rijdt. Rij rustig en maak niet te scherpe bochten. De baan is en blijft kwetsbaar in deze periode, dus gebruik zoveel mogelijk de paden. Extra kwetsbare plekken kunnen in het GPS systeem worden gemarkeerd als verboden gebied voor buggies. Dit is te zien op het GPS-scherm van de buggy. 
Voor trolleys geldt dat ook, gebruik de paden daar waar kan en 'parkeer' je trolley ook op het pad en niet er net naast.
Trolleys met zogenaamde winterwielen (hedgehogwielen) maken minder schade aan de baan in de winterperiode, maar ook hier is het verzoek, maak zoveel mogelijk gebruik van de paden. 

Pinposities:

Totdat de baan weer qualifying wordt laten we de vaste pinposities van 1 tot en met 6 los. Zo kunnen de greenkeepers ervoor zorgen dat de pinposities vrij op plekken kunnen worden geplaatst die het minst kwetsbaar zijn. We streven ernaar om de baan vanaf half maart weer in qualifying condities te hebben, waarbij we uiteraard afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. 

Dinsdag 27 Februari is de Chipping Area bij Zuid 1 tussen de volgende tijden gesloten: 10:30-12:30 en 14:30 en 16:30.