Golfclinic, leuk voor iedereen!

Grotere groepen vrienden, collega's of familieleden zijn van harte welkom voor een golfclinic of masterclass op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Golfclinics zijn voornamelijk gericht op beginners. Masterclasses richten zich op deelnemers die wel bekend zijn met de golfsport, maar nog geen handicap hebben.  

Een kleine greep uit de mogelijkheden

Voor zowel golfclinics als masterclasses maken wij altijd een voorstel op maat! Dit voorstel wordt volledig afgestemd op uw wensen, uw groepsgrootte en de mogelijkheden van de deelnemers. Om u toch een idee te geven, hieronder een kleine greep uit onze vele mogelijkheden: 

  • Golfprogramma van 2 uur € 35,00 p.p.
  • Golfprogramma van 3 uur € 45,00 p.p.
 
Bovenstaande tarieven gelden per persoon en op basis van minimaal 8 personen per groep. U kunt uw dag nog uitbreiden met een ontvangst, lunch, borrel of diner. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. 
 
Naast het organiseren van een golfclinic of masterclass, zijn er voor de kleinere groepjes (tot 4 personen) ook diverse mogelijkheden voor het organiseren van een golfuitje, namelijk: Privédagarrangement € 77,50 per persoon

Meer informatie of een persoonlijk voorstel?  

Wilt u meer informatie over het organiseren van een golfclinic, masterclass of een ander groepsuitje of wilt u een persoonlijk voorstel ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met de receptie via 0341-255255 of door het contactformulier in te vullen.

Golfclinic Het Rijk Golfbanen