Restaurant

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Ons gezellige clubhuis is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In ons restaurant kunt u terecht voor zowel lunch als diner.

Nu op de kaart

Omdat onze keukenbrigade u graag verrast met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoen- en streekproducten, wisselt onze menukaart regelmatig van samenstelling. De menukaart is weer met zorg samengesteld door ons keukenteam; er staan verrassende nieuwe gerechten op, maar ook onze klassiekers zullen niet ontbreken. 

Menukaart

Drankenkaart

Reserveren 

Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via (0341) 255 255. Bekijk voor u van huis vertrekt onze actuele openingstijden.

Wilt u met een groep komen?
Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een passend voorstel op maat maken. Wij bieden smakelijke mogelijkheden voor ieder moment van de dag en ruimte tot wel 100 personen. Voor meer informatie kunt u contact openemen via (0341) 255 255 of door het contactformulier in te vullen.

Restaurant Het Rijk van Nunspet