Kopje koffie, borrel, lunch of diner

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Ons gezellige clubhuis is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In ons restaurant kunt u terecht voor een lekker diner.
 

Nu op de kaart

Omdat onze keukenbrigade u graag verrast met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoen- en streekproducten, wisselt onze menukaart iedere twee maanden van samenstelling. Bekijk hier de Menukaart zomer 2017>>
 

2 voor 1 Huis aan Huis

Tegen inlevering van de advertentie uit de Huis aan Huis kunt u vanaf dinsdag 4 april met 2 personen van een 3-gangen diner genieten voor de prijs van 1 persoon! U mag beiden een voor-, hoofd- en nagerecht van onze menukaart kiezen. Van alle drie deze gangen krijgt u het goedkoopste van de twee gekozen gerechten cadeau. Advertenties kunnen worden ingeleverd t/m vrijdag 30 juni 2017 en gelden voor maximaal 10 personen. 

Reserveren en openingstijden

Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via 0341-255255.
Bekijkt u voor u van huis gaat wel onze actuele openingstijden.
 

Wilt u met een groep komen?

Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een lekker voorstel op maat maken. Wij bieden smakelijke mogelijkheden voor ieder moment van de dag en ruimte tot wel 100 personen. Voor meer informatie kunt u via 0341-255255 contact opnemen of een mail sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl.