Oefenfaciliteiten

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet beschikt  naast een 27-holes golfbaan over een overdekte Driving Range met Trackman technologie en een putting- en chipping green.

Om gebruik te mogen maken van de oefenfaciliteiten dient u in het bezit te zijn van Golfbaanpermissie of volgt u golflessen bij een van de golfprofessionals bij Golfschool Het Rijk van Nunspeet. Beschikt u nog niet over golfervaring, maar heeft u hierin wel interesse? Bekijk dan ons lesaanbod.

Lesaanbod

Driving Range met Trackman technologie

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is de zesde golfbaan in Nederland met de Trackman technologie op de Driving Range. Op alle 26 beschikbare afslagplaatsen kunt u met uw eigen telefoon of tablet gebruikmaken van de Trackman technologie! Op de Trackman Range ervaart u het golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een golfervaring ‘next level’.

Meer informatie


Betaalmogelijkheden
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet maakt, naast de mogelijkheid tot betalen met een pinpas, gebruik van het myNetPay betaalsysteem op de Driving Range. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient u de app myNetPay te downloaden op uw telefoon en Het Rijk Golfbanen als organisatie te selecteren. Door middel van deze app kunt u eenvoudig uw saldo opwaarderen en op elk gewenst moment en uw transactiehistorie inzien. Via onderstaande button vindt u een instructie. Wanneer u als lid van Golfvereniging de Nunspeetse gebruik maakt van de myNetPay app op de Trackman Range, krijgt u 20% korting bij uitgifte van de golfballen. Als lid van #Het Rijk Golf krijgt u 10% korting bij uitgifte van de golfballen.

myNetPay instructie

Putting- en chipping green

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet beschikt naast een Driving Range met Trackman technologie ook over twee puttinggreens. De eerste bevindt zich voor de eerste afslag bij de Noordlus. De tweede bevindt zich ter hoogte van hole 9 van de Zuidlus. De chipping- en pitchinggreen is gelegen naast hole 1 van de Zuidlus.

U bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet om te ervaren hoe mooi golf kan zijn! 

Starttijd reserveren