Bedrijfsgolfdag

De ontspannen sfeer, het complete aanbod en de schitterende ligging op een oud landgoed in een bosrijk gebied maakt Het Rijk van Nunspeet de ideale locatie voor ieder type golfdag. Zowel onze golfbaan als onze faciliteiten behoren tot de mooiste van het land en het sportieve aanbod is veelzijdig. Alles is mogelijk! Van een wedstrijd voor ervaren golfers tot een golfclinic voor beginners, en van een gezellige golfronde voor uw familie tot een compleet verzorgde bedrijfsgolfdag. 

Faciliteiten en culinaire mogelijkheden  

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet beschikt over een sfeervol clubhuis, een uitstekende keuken en zalen met uitzicht op de golfbaan. Zowel binnen als buiten bieden wij u uitgebreide culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. Uit de beste seizoen- en streekproducten bereiden onze koks verrassende gerechten en diners, maar ook een barbecue of buffet behoort tot de mogelijkheden. De giveaways en prijzen die wij kunnen verzorgen, maken uw golfdag compleet. 

Golfclinic of masterclass 

Hebben u en uw gasten nog geen golfervaring? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze pagina over golfclinics.

Enthousiast geworden?  

Graag maken onze medewerkers een voorstel voor u! Wenst u meer informatie over een golfdag op Het Rijk van Nunspeet te ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met de receptie via 0341-255255 of door het contactformulier in te vullen.