Zakelijk

Voor de zakelijke golfer die niet van stil zitten houdt, heeft Golfbaan Het Rijk van Nunspeet een eigen businessclub. Een leuke club van actieve ondernemers die business graag met pleasure combineren. 

Businessclub Het Rijk van Nunspeet

De ontspannen sfeer, het complete aanbod en de schitterende ligging op een oud landgoed in een bosrijk gebied maakt Het Rijk van Nunspeet de ideale locatie voor ieder type golfdag. Zowel onze golfbaan als onze faciliteiten behoren tot de mooiste van het land en het sportieve aanbod is veelzijdig. Alles is mogelijk! Van een wedstrijd voor ervaren golfers tot een golfclinic voor beginners, en van een gezellige golfronde voor uw familie tot een compleet verzorgde bedrijfsgolfdag. 

Bedrijfsgolfdag


De ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat voor uw vergadering, brainstormsessie of teambuildingbijeenkomst.

Vergaderen


Meer naamsbekendheid en publiciteit voor uw organisatie genereren? Uw imago versterken of gewoon vaker gezien worden door zakelijke relaties of particulieren? Sponsoring op Het Rijk van Nunspeet helpt u deze doelstellingen te realiseren! 

Sponsoring