Voordelen op een rij

Op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet zijn nieuwe leden van harte welkom. Welke vorm van lidmaatschap u ook kiest, u kunt eruit halen wat u zoekt! Of u nu wilt golfen voor de gezelligheid of graag competitie speelt, een voorkeur heeft voor kleine flights of juist een netwerk wilt opbouwen; er zijn mogelijkheden voor iedereen!

Voordelen voor leden van Het Rijk van Nunspeet

 • Schitterende golfrondes op de Veluwe; 
  Ruime speelmogelijkheden op onze 27-holes golfbaan;  
  Starttijden reserveren vanaf 14 dagen van tevoren; 
 • Enthousiaste en actieve golfvereniging;
 • Wedstrijden op ieder golfniveau;
 • 10% korting op golflessen en aankopen in de golfshop;
 • 20% korting op driving range ballen bij gebruik van de myNetPay app en onbeperkt gebruik van de oefenfaciliteiten;
 • 40% korting op greenfee op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen, Golfbaan Het Rijk van Margraten en Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Bent u drie jaar of langer A-, All-in of Businessclublid? Dan speelt u van maandag t/m zaterdag gratis op de andere golfbanen van Het Rijk. Op zon- en feestdagen betaalt u introductietarief.
 • 40% korting op het introduceren van gastspelers.

Een vorm van lidmaatschap voor iedereen

Graag maken wij het beste wat golf te bieden heeft toegankelijk met een passende vorm van lidmaatschap voor iedereen. Klik hier voor de mogelijkheden van een lidmaatschap.

Leden Loyaliteitsprogramma

Het Rijk Golfbanen vindt dat loyaliteit rijkelijk beloond mag worden! Daarom hebben wij voor onze leden een loyaliteitsprogramma samengesteld.

Door op onderstaande button te klikken vindt u uitgebreidere informatie over het loyaliteitsprogramma van Het Rijk Golfbanen.

Bekijk hier het loyaliteitsprogramma

Meer informatie of kennismaking?

Heeft u interesse in een lidmaatschap? Dan bent u van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet! Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden en tarieven van ons lidmaatschap. Neem dan telefonisch contact op via 0341-255255 of door het contactformulier in te vullen.

Algemene voorwaarden lidmaatschap Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.