Jouw event bij Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is dé locatie voor een leuk kerstfeest, heerlijk eindejaarsdiner of gezellige nieuwjaarsreceptie. Geniet samen met collega’s, relaties of medewerkers van een sfeervol aangeklede ruimte met prachtige uitzichten en lekkere hapjes en drankjes. 

Plan jouw event

Unieke locatie 

Vier je event op een unieke locatie. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet biedt de perfecte omgeving voor jouw event. We beschikken over verschillende ruime zalen met een eigen terras. Bij ons vind je alle faciliteiten voor een warm welkom, inclusief ruime gratis parkeergelegenheid. We hebben de ruimte voor evenementen tot ca. 150 personen. We geven jou de mogelijkheid om de ruimte zo in te delen dat het perfect aansluit bij de grootte van de groep en de gelegenheid. Ook is er audiovisuele apparatuur beschikbaar. 
 

Gastvrij genieten 

Bij Golfbaan Het Rijk van Nunspeet staan gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Van een hartelijke ontvangst tot een uitstekende service. Het event is geheel naar wens in te vullen. Geniet bij ons van heerlijke gerechten, met zorg bereid en indrukwekkend gepresenteerd. Of je nu kiest voor een uitgebreide kerstborrel of een informele nieuwjaarsreceptie, onze keuken verrast en verwent je gasten. Wij bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. Ook houden we graag rekening met eventuele allergie- en dieetwensen. 
 
Plan nu jouw zakelijke event bij Golfbaan Het Rijk van Nunspeet door via onderstaande button het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. In verband met de beperkte beschikbaarheid raden wij aan tijdig te reserveren. Wij staan klaar om jouw event onvergetelijk te maken!

Plan jouw event