Ervaar de Hickory Golf Experience

Honderd jaar geleden werden shafts van notenhout (hickory) en clubhoofden van persimmonhout gemaakt. Het gevoel en het geluid van het slaan met deze originele clubs is zo mooi, dat eigenlijk iedereen dit een keer zou moeten ervaren. Op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet kan dit nu! 

 

Golfprofessional Brian Gee heeft een aantal complete Hickory golfsets verzameld en met zorg gerenoveerd. Tijdens een twee uur durende Hickory Golf Experience maakt hij u op de driving range eerst bekend met het gevoel van de antieke clubs en de bijbehorende Hickory swing. Deze is ritmischer, preciezer en rustiger dan de moderne swing. Na een half uurtje ervaring opdoen, gaat u samen de baan om Hickory golf echt te beleven.

 

De kosten van een Hickory Golf Experience van 2 uur bedragen €69,50 per persoon. Dit bedrag is gebaseerd op 2 tot 3 deelnemers per les. Wanneer u de les alleen wenst te volgen betaalt u €119,-. Leden van Het Rijk van Nunspeet profiteren van €10,- korting op beide genoemde bedragen.

 

Voor reserveringen en meer informatie kunt u via 0341-255255 contact opnemen met de receptie Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. U kunt via golfschool@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl ook contact opnemen met Brian zelf.