Lesaanbod Het Rijk van Nunspeet

Of u nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd in uw spel, op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet staat een team van ervaren golfprofessionals klaar om u golfles op uw spelniveau te geven. Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld volgens het 9-stappenplan van de PGA Holland en de NGF. Dit plan is zo opgezet dat het je de juiste informatie, regels en technieken aanreikt op het moment dat u daar in uw golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus. Bekijk verderop het lesaanbod.

Golfles reserveren  

Startende golfer

Kennismaken met golf 

Wilt u voordat u aan golflessen begint kennismaken met de golfsport of iemand anders een eerste kennismaking cadeau doen? Een ervaren golfprofessional maakt u bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel en leert u de verschillende slagen. 

€12,50 p.p. Meer informatie
Stap 1: Baanpermissie halen 

Ontdek hoe leuk golfen is! Golfen is het eenvoudigst te leren wanneer u dit samen met anderen doet. Voor iedereen die de golfer in zichzelf wil ontwikkelen is er de golfcursus voor het behalen van de baanpermissie. Tijdens het lesprogramma Stap 1 maakt de golfprofessional u bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel, leert u de verschillende slagen en krijgt u uitleg over de golftheorie.  

€185,- p.p. Meer informatie
Stap 2: Handicap 54 (GVB) halen

Uw golfniveau verbeteren? Nieuwe golfvaardigheden aanleren? Met meer zelfvertrouwen de golfbaan op? Voor iedereen die de golfer in zichzelf verder wil ontwikkelen is er een golfcursus voor het behalen van handicap 54 (GVB). Tijdens deze stap leert u uw golftechniek steeds beter te beheersen en leert u spelen volgens de golfregels die voor beginnende golfers belangrijk zijn.  

€210,- p.p.  Meer informatie

Ervaren golfer

Stap 3: Handicap 36 halen

Uw golfniveau verder verbeteren naar handicap 36? Tijdens deze golfcursus leert u uw golftechniek beter te beheersen, en maakt u kennis met de mogelijkheden die u heeft om de balvlucht van invloed te laten zijn op uw score. Hiernaast wordt er aandacht besteed aan moeilijke liggingen in de baan en rondom de green.  

€290,- p.p. Meer informatie
Stap 4 t/m 9: Verlaag uw handicap op maat

Wilt u uw handicap verder verlagen? Op Golfbaan het Rijk van Nunspeet staat een team van ervaren golfprofessionals klaar om u golfles op úw spelniveau te geven. Het lesprogramma is zo opgezet dat het u de juiste informatie, regels en technieken aangereikt krijgt op het moment dat u daar in uw golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus.  

Meer informatie
Baanles 

Spelen op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet onder intensieve begeleiding van een golfprofessional? Dat kan! Onze PGA-gediplomeerde golfprofessionals zijn u graag van dienst bij de verbetering van uw golfspel en course management. 

Vanaf €125,- Meer informatie

Tarieven privélessen 

  1 pers. 2 pers. 3-4 pers.
  Lid Niet lid Lid Niet lid  Lid Niet lid
25 min. €32,- €37,50 - - - -
50 min. €57,- €67,- €30,- €35,- €24,50 €30,-
Lessenkaart
25 min.*
€230,- €270,- - - -
Lessenkaart
50 min.*
€400,- €475,- €215,- €255,-   -

Boven genoemde prijzen zijn per persoonsprijzen
* Een lessenkaart bestaat uit 8 lessen

Meer info

Studenten

Ben je tussen de 18 en 25 jaar oud en kun je een studentenkaart van een hbo-school of een universiteit laten zien? Dan krijg je 10% korting op privélessen en lespakketten! Deze korting wordt verrekend over de tarieven voor niet-leden. Je kunt een keuze maken uit ons volledig lesaanbod.

Jeugdlessen

Voor jongeren t/m 17 jaar hebben wij speciale jeugd golflessen. Groepsgevoel, spel en plezier staan hierbij centraal! Dit betekent veel actie en spelletjes, en toch goed leren golfen in een veilige omgeving. Lees meer

Nieuws & Acties

Regelmatig bieden wij diverse golfschoolacties aan. Klik hier voor nieuws en acties.

Golfles reserveren

Tijdens openingstijden kunt u uw golflessen op Het Rijk van Nunspeet reserveren door telefonisch contact op te nemen via 0341-255255. Wanneer u eenmaal telefonisch een golfles gereserveerd heeft, krijgt u een inlogcode. Met deze inlogcode kunt u uw golflessen op Het Rijk van Nunspeet 24 uur per dag online reserveren via de Online lesagenda.

Golfles reserveren