Bijzondere Nachtgolfervaring!

Golfen in het donker is een unieke ervaring! De contouren van de fairway, holes die op bijzondere wijze verlicht worden, lichtgevende golfballen die door de lucht vliegen….

 

Graag bieden wij u de mogelijkheid om dit wonderlijke plezier zelf te ervaren. Op vrijdag 1 december 2017 kunt u weer meedoen aan een 9-holes Nachtgolfwedstrijd op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet! En om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor iedereen, zijn er twee startmogelijkheden:


Programma Nachtgolf “Early Edition”
16.30 uur: Ontvangst in het clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
17.15 uur: Start 9-holes Nachtgolf
20.00 uur: Prijsuitreiking

VOL! Programma Nachtgolf “Late Edition” VOL!
19.45 uur: Ontvangst in het clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet
20.30 uur: Start 9-holes Nachtgolf
23.15 uur: Prijsuitreiking

 

Aanmelden en kosten

Nachtgolf, u moet het een keer meegemaakt hebben! Meld u dus nu aan via onderstaande button. Op dit moment is de "Late Edition" VOL. Aanmelden voor de "Early Edition" kan nog wel. De kosten voor deelname bedragen slechts €34,50 per persoon. Dit bedrag omvat koffie of thee met speculaas bij de ontvangst, een heerlijke kop erwtensoep onderweg, bitterballen bij binnenkomst en natuurlijk de 9-holes Nachtgolfervaring! Ook de bruikleen van de lichtgevende golfballen is inbegrepen. Voor leden van Het Rijk van Nunspeet geldt een aangepast tarief van €24,50 per persoon.

 

Stamppot erbij?

Wilt u uw Nachtgolfervaring compleet maken met een lekkere stamppot? Voor slechts € 10,- kunt u tussen 18.00 en 21.00 uur genieten van een stevige boerenkoolstamppot geserveerd met een speklap, rookworst en diverse zuren. Wanneer u hier voor of na u gaat spelen gebruik van wilt maken, is het voor ons erg prettig wanneer u dit op uw aanmeldformulier vermeldt.

 

Graag zien wij u vrijdag 1 december 2017 op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet!

 

Nu aanmelden>>