Take a swing at breast cancer!

Op maandag 30 april vindt op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet het “Take a swing at breast cancer”-toernooi plaats. Dit toernooi wordt georganiseerd door A Sister’s Hope. Met uw deelname steunt u deze stichting in hun strijd tegen borstkanker!

 

Jaarlijks overlijden er in Nederland 4000 mensen aan borstkanker. 1 op de 7 vrouwen krijgt de diagnose, maar met veel hard werk en ondersteuning uit de gemeenschap lukt het onderzoekers om vooruitgang te boeken. Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister’s Hope fundraising evenementen, en heeft zo al meer dan 5 miljoen euro uitgereikt aan onderzoekslaboratoria. Haar missie: betere behandelingen en oplossingen om levens te redden.

 

Door deel te nemen aan het “Take a swing at breast cancer”-toernooi  draagt u op sportieve wijze uw steentje bij aan het klein krijgen van borstkanker. Bovendien lukt het u misschien een golftip te krijgen van één van Nederlands bekendste golfers, Robert-Jan Derksen. Ook hij speelt deze dag mee om de missie van A Sister’s Hope te ondersteunen!

 

Voor meer informatie én inschrijven voor het toernooi kijkt u op de website van A Sister’s Hope>>