Privélidmaatschap

Een Privélidmaatschap is verbonden aan Golfbaan Het Rijk van Margraten. Op deze golfbaan profiteert u als lid van ruime speel- en lesmogelijkheden, leuke wedstrijden en veel gezelligheid! Of u nu wilt golfen voor de gezelligheid of graag competitie speelt, een voorkeur heeft voor kleine flights of juist een netwerk wilt opbouwen; er zijn mogelijkheden voor iedereen. Als privélid profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruime speelmogelijkheden (starttijden reserveren vanaf 14 dagen van tevoren), vele wedstrijden en uitgebreide lesmogelijkheden;
  • Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en de horecagelegenheid;
  • Op onze golfbaan is een enthousiaste golfvereniging actief en organiseert wekelijks wedstrijden voor beginnende en gevorderde golfers en vele andere activiteiten voor leden. 

Een vorm van lidmaatschap voor iedereen

Omdat wij het beste wat golf te bieden heeft graag heel toegankelijk maken, biedt Golfbaan Het Rijk van Margraten een passende vorm van lidmaatschap voor iedereen:

Meer informatie of direct lid worden?

Heeft u interesse in een lidmaatschap? Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via (043) 356 99 99 of via het contactformulier.


.