45-holes golfwedstrijd

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is de énige 45-holes wedstrijdbaan van Nederland.
 
Op 15 juni 2019 vindt voor de achtste keer de 45-holes wedstrijd plaats: dé ultieme golfuitdaging voor echte doorzetters. Tijdens deze spannende strijd speelt u zowel de 27-holes Groesbeekse Baan als de 18-holes Nijmeegse Baan in één dag. Vroeg in de ochtend, zo rond 07.00 uur, ontvangen we u met energierijke lekkernijen. Om 08.00 uur start de wedstrijd in de vorm van een shotgun en twaalf uur later kunt u genieten van een welverdiende borrel.
 
Iedere golfer met een handicap van 36 of lager is van harte welkom om deel te nemen aan de 45-holes wedstrijd. Meespelen is al een persoonlijke prestatie op zich! De spelvorm is individueel stableford.
 

Meedoen? Dat kan nog!

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Grijp nu uw kans als u eerder misgreep. De wedstrijd is altijd snel volgeboekt, maar door omstandigheden, zoals blessures, zijn er enkele uitvallers dit jaar. 

Klik op onderstaande button om u aan te melden voor deze ultieme uitdaging. De kosten voor deelname bedragen in 2019: 
 
  • € 115 voor niet-leden 
  • € 104 voor leden van Golfkring Het Rijk 
  • € 85 voor leden van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook 
  • € 65 voor leden van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen 
 
Het inschrijfgeld omvat een compleet verzorgde dag met ontvangst, energierijke lekkernijen in de baan en een welverdiende borrel bij binnenkomst in het clubhuis.  
 
Meld u aan
 
 
Let op! Als we het maximaal aantal deelnemers (225 personen) voor deze wedstrijd weer bereiken, kunt u zich nog aanmelden voor de reservelijst.