45-holes golfwedstrijd

Datum: Zaterdag 16 juni 2018
Aanvang: 07.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Inschrijven: Aanmelden reservelijst>>
 
 
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is de enige 45-holes wedstrijdbaan van Nederland. Op zaterdag 16 juni 2018 vindt op deze baan voor de zevende keer de 45-holes wedstrijd plaats: dé ultieme golfuitdaging voor echte doorzetters. Tijdens deze spannende strijd speelt u zowel de 27-holes Groesbeekse Baan als de 18-holes Nijmeegse Baan in één dag.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
07.00 uur: Ontvangst met energierijke lekkernijen
08.00 uur: Start wedstrijd in de vorm van een shotgun
20.00 uur: Welverdiende borrel
 
Iedere golfer met een handicap van 36 of lager is van harte welkom om deel te nemen aan de 45-holes wedstrijd. Meespelen is al een persoonlijke prestatie op zich! De spelvorm is individueel stableford.
 
Op dit moment is de 45-holes wedstrijd helemaal VOL. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst. Zodra er ruimte ontstaat, ontvangt u bericht. De kosten voor deelname aan de 45-holes wedstrijd bedragen €110,- per persoon. Dit bedrag omvat de 45-holes greenfee, de ontvangst, de baancatering om op kracht te blijven en de welverdiende borrel achteraf! Leden van Het Rijk van Nijmegen kunnen deelnemen voor €60,- per persoon. Voor leden van de overige banen van Het Rijk geldt een aangepast tarief van €80,- per persoon.
 

Hotel nodig?

Wilt u de avond voor of na de 45-holes wedstrijd overnachten in het 4-sterren Van der Valk Hotel Cuijk bij Nijmegen? Dan kunt u profiteren van een zeer aantrekkelijk tarief! De kosten bedragen slechts €36,75 per persoon per nacht. Dit tarief geldt op basis van een 2-persoonskamer en omvat de overnachting in een comfortabele hotelkamer, exclusief ontbijt (€49,25 p.p. inclusief ontbijt). Voor het gebruik van een 1-persoonskamer geldt een toeslag van €33,25 per nacht.   
 
Hotel reserveringen voor vrijdag 15 of zaterdag 16 juni kunt u maken bij Van der Valk Hotel Cuijk via info@hotelcuijk.nl of 0485-335123 o.v.v. “45-holes Golfbaan Nijmegen”. Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid en vol is helaas vol. Zorg dus dat u tijdig reserveert.
 
Graag zien wij u zaterdag 16 juni op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen!
 
Reservelijst>>