45-holes golfwedstrijd

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is de énige 45-holes wedstrijdbaan van Nederland. Op 13 juni 2020 vindt voor de negende keer de 45-holes wedstrijd plaats: dé ultieme golfuitdaging voor echte doorzetters. Tijdens deze spannende strijd speelt u zowel de 27-holes Groesbeekse Baan als de 18-holes Nijmeegse Baan in één dag. Vanaf 07.00 uur wordt u ontvangen met een uitgebreid ontbijtbuffet. Om 08.00 start de wedstrijd in de vorm van een shotgun. Ongeveer twaalf uur later kunt u genieten van een welverdiende borrel.

Iedere golfer met een handicap van 36 of lager is van harte welkom om deel te nemen aan de 45-holes wedstrijd (Let op: indien u een handicap hoger dan 36 heeft, mag u ook deelnemen aan de wedstrijd. U speelt dan wel met een exact handicap van 36). Meespelen is al een persoonlijke prestatie op zich! De spelvorm is individueel stableford.
 
Aanmelden en kosten 
Klik op onderstaande button om u aan te melden voor deze ultieme uitdaging. De kosten voor deelname bedragen in 2020: 
  • €120 voor niet-leden 
  • €109 voor leden van #Het Rijk Golf
  • €90 voor leden van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook 
  • €70 voor leden van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen 
Het inschrijfgeld omvat een compleet verzorgde dag met een ontbijtbuffet, energierijke lekkernijen in de baan en een welverdiende borrel bij binnenkomst in het clubhuis. 
 
Overnachten
Woont u niet in de buurt van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen? Dan hebben wij een overnachtingsdeal met Hotel Cuijk geregeld. Dit hotel ligt 20 minuten rijden van de golfbaan vandaan. Uw kamer reserveren tegen dit speciale tarief, kan door te bellen naar 0485 - 33 51 23 of een mail te sturen naar info@hotelcuijk.nl.
 
U ontvangt een bevesting van ons wanneer alle aanmeldingen zijn verwerkt. Binnen enkele dagen ontvangen alle deelnemers een bevestigingsmail.
 
Leuk dat u mee wilt doen aan onze 45-holes wedstrijd op 13 juni 2020 op Het Rijk van Nijmegen. De wedstrijd is enorm populair. Op dit moment hebben we het maximaal aantal deelnemers van 225 bereikt. U kunt zich nog wel aanmelden voor de reservelijst. Vul hieronder uw gegevens in. Wanneer u alsnog kunt deelnemen, krijgt u bericht van ons en zullen we uw inschrijfgeld incasseren. U betaalt dus pas als u zeker weet dat u mee kunt doen. 
 
Meld u aan voor de reservelijst >>