45-holes golfwedstrijd

Datum: Zaterdag 18 juni 2016
Aanvang: 07.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Inschrijven: Reservelijst >>
 

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is de enige 45-holes wedstrijdbaan van Nederland. Op zaterdag 18 juni 2016 vindt op deze unieke baan voor de vijfde keer de 45-holes wedstrijd plaats: dé ultieme golfuitdaging voor echte doorzetters. Tijdens deze spannende strijd speelt u zowel de 27-holes Groesbeekse Baan als de 18-holes Nijmeegse Baan in één dag.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
07.00 uur: Ontvangst met energierijke lekkernijen
08.00 uur: Start wedstrijd in de vorm van een shotgun
20.00 uur: Welverdiende borrel
 
Iedere golfer met een handicap van 36 of lager is van harte welkom om deel te nemen aan de 45-holes wedstrijd. Meespelen is al een persoonlijke prestatie op zich! De spelvorm is individueel stableford.
 
Op dit moment zit de 45-holes wedstrijd helemaal vol. U kunt zich aanmelden voor de reservelijst. De kosten voor deelname bedragen € 105,- p.p. Dit bedrag omvat de 45-holes greenfee, de ontvangst, de baancatering om op kracht te blijven, de welverdiende borrel achteraf en een leuke verrassing ter ere van het 5-jarige jubileum van de 45-holes wedstrijd! Leden van Het Rijk van Nijmegen kunnen deelnemen voor € 55,- p.p. Voor leden van de overige banen van Het Rijk geldt een aangepast tarief van € 75,- p.p.
 
Wilt u de avond voor of na de 45-holes wedstrijd overnachten in het 4-sterren Van der Valk Hotel Cuijk bij Nijmegen? Dan kunt u profiteren van een zeer aantrekkelijk tarief! De kosten bedragen slechts € 36,25 per persoon per nacht. Dit tarief geldt op basis van een 2-persoonskamer en omvat zowel de overnachting in een comfortabele hotelkamer als het uitgebreide ontbijtbuffet. Voor het gebruik van een 1-persoonskamer geldt een toeslag van € 25,- per nacht.   
 
Hotel reserveringen voor vrijdag 17 of zaterdag 18 juni kunt u maken bij Van der Valk Hotel Cuijk via info@hotelcuijk.nl of 0485-335123 o.v.v. “45-holes Golfbaan Nijmegen”. Reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid en vol is helaas vol. Zorg dus dat u tijdig reserveert.
 
Graag zien wij u zaterdag 18 juni op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen! Via onderstaande button kunt u zich nu aanmelden voor deelname aan de 45-holes wedstrijd.
 
Aanmelden reservelijst