Oefenfaciliteiten

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen beschikt naast een 45-holes golfbaan over een overdekte Driving Range op twee niveaus met Trackman technologie, een 6-holes oefenbaan `t Siepke en een putting- en chipping green.

Om gebruik te mogen maken van de oefenfaciliteiten dient u in het bezit te zijn van Golfbaanpermissie of volgt u golflessen bij een van de golfprofessionals bij Golfschool Het Rijk van Nijmegen. Beschikt u nog niet over golfervaring, maar heeft u hierin wel interesse? Bekijk dan ons lesaanbod.

Lesaanbod

Driving Range met Trackman technologie

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is de derde golfbaan in Nederland met de Trackman technologie op de Driving Range. Op alle 30 beschikbare afslagplaatsen kunt u met uw eigen telefoon of tablet gebruik maken van de Trackman technologie! Op de Trackman Range ervaart u het golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een golfervaring ‘next level’. Meer informatie >>


Betaalmogelijkheden
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen maakt, naast de mogelijkheid tot betalen met een pinpas, gebruik van het myNetPay betaalsysteem op de Driving Range. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient u de app myNetPay te downloaden op uw telefoon en Het Rijk Golfbanen als organisatie te selecteren. Door middel van deze app kunt u eenvoudig uw saldo opwaarderen en op elk gewenst moment en uw transactiehistorie inzien. Via onderstaande button vindt u een instructie. Wanneer u als lid van Golfclub Het Rijk van Nijmegen gebruik maakt van de myNetPay app op de Trackman Range, krijgt u 20% korting bij uitgifte van de golfballen. Als lid van #Het Rijk Golf krijgt u 10% korting bij uitgifte van de golfballen.

myNetPay instructie

Oefenbaan 't Siepke

Op `t Siepke liggen zes oefenholes met afstanden tussen 50 en 80 meter. Met deze afstanden is het voor iedereen en uitdagend op ieder niveau. Op 't Siepke ligt ook een oefenbunker en is er een putting- en chippinggreen. Kortom, voor ieder wat wils!

Plattegrond 't Siepke

Putting- en chipping green

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen beschikt naast een oefenbaan en Driving Range ook over een putting- en chipping green.  De putting- en chippinggreen ligt ter hoogte van de Nijmeegse baan hole 1. Deze puttinggreen telt 18 verschillende holes waar geoefend kan worden met het putten en chippen.

U bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen om te ervaren hoe mooi golf kan zijn! 

Starttijd reserveren