Zakelijk

Voor de zakelijke golfer die niet van stil zitten houdt, heeft Golfbaan Het Rijk van Nijmegen een eigen businessclub. Een leuke club van actieve ondernemers die business graag met pleasure combineren. 

Businessclub Het Rijk van Nijmegen

De ontspannen sfeer, de diverse lus-combinaties en de schitterende ligging maakt Het Rijk van Nijmegen de ideale locatie voor ieder type golfdag. Zowel onze golfbaan als onze faciliteiten behoren tot de mooiste van het land en het sportieve aanbod is veelzijdig. Alles is mogelijk! Van een wedstrijd voor ervaren golfers tot een golfclinic voor beginners, en van een gezellige golfronde voor uw familie tot een compleet verzorgde bedrijfsgolfdag. 

Bedrijfsgolfdag


De ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat voor uw vergadering, brainstormsessie of teambuildingbijeenkomst.

Vergaderen


Meer naamsbekendheid en publiciteit voor uw organisatie genereren? Uw imago versterken of gewoon vaker gezien worden door zakelijke relaties of particulieren? Sponsoring op Het Rijk van Nijmegen helpt u deze doelstellingen te realiseren! 

Sponsoring