Vergaderen op Het Rijk van Nijmegen

De ontspannen sfeer op de golfbaan vormt het ideale klimaat voor uw vergadering, brainstormsessie of teambuildingbijeenkomst. Hiernaast vindt u bij ons alle faciliteiten om uw relaties gastvrij te ontvangen: ruime en gratis parkeergelegenheid met elektrische laadpalen, een sfeervolle lounge, een uitstekende keuken en verschillende ruime zalen met een eigen terras tot een maximum van 200 personen, met audiovisuele middelen en gratis wifi met uitzicht op de golfbaan. 

Vergaderen Het Rijk van Nijmegen

Sportieve en culinaire mogelijkheden  

Vanzelfsprekend kunt u op Het Rijk van Nijmegen uw zakelijke bijeenkomst combineren met de golfsport. Of u nu kiest voor een golfclinic of golfronde, de balans tussen ontspanning en inspanning doet wonderen. Wanneer u uw bijeenkomst smakelijk wilt omlijsten, bieden wij veelzijdige culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag. 

Meer informatie of een offerte  

Graag helpen wij u persoonlijk verder bij de invulling van uw vergaderarrangement. Voor een voorstel op maat kunt u contact met ons opnemen via 024-3976644 of door het contactformulier in te vullen.  

Een impressie van onze vergaderruimtes: