Voordelen op een rij

Op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen zijn nieuwe leden van harte welkom. Welke vorm van lidmaatschap u ook kiest, u kunt eruit halen wat u zoekt! Of u nu wilt golfen voor de gezelligheid of graag competitie speelt, een voorkeur heeft voor kleine flights of juist een netwerk wilt opbouwen; er zijn mogelijkheden voor iedereen! 

Voordelen voor leden van Het Rijk van Nijmegen

Een vorm van lidmaatschap voor iedereen

Graag maken wij het beste wat golf te bieden heeft toegankelijk met een passende vorm van lidmaatschap voor iedereen. Klik hier voor de mogelijkheden van een lidmaatschap.

Leden Loyaliteitsprogramma

Wij vinden dat uw loyaliteit rijkelijk beloond mag worden! Daarom hebben wij een Leden Loyaliteitsprogramma, een gouden strik om uw lidmaatschap. In 2021 bestaat dit programma uit een: 

  • Gezellige Het Rijk Bokaal; 
  • All-Course speelrecht voor iedereen die langer dan 3 jaar A-, All-in A-lid of Bedrijfslid is.
  • 3-gangen diner voor 2 personen, inclusief een fles wijn voor iedereen die langer dan 20 jaar A- of All-in A-lid is (Gouden Dinerkaart). 

Na drie jaar lidmaatschap: All-Course speelrecht cadeau

Na 3 jaar A-, All-in A-lidmaatschap of Businessclub lidmaatschap betaalt u voortaan van maandag t/m zaterdag* geen greenfee meer op de andere golfbanen van Het Rijk. U mag golfen op deze prachtige banen, zo vaak als u wilt. Het enige wat u hoeft te doen, is van te voren een starttijd reserveren. Dat kan online of telefonisch bij de golfbaan waar u wilt spelen (vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum) onder vermelding van uw All-Course speelrecht. Wij gaan er vanuit dat u dankzij ons Leden Loyaliteitsprogramma nóg meer geniet van uw lidmaatschap. Heel veel golfplezier toegewenst!

*Op zondagen en feestdagen betaalt u het geldende introductietarief.

Meer informatie of kennismaking?

Heeft u interesse in een lidmaatschap? Dan bent u van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen! Onder het genot van een kopje koffie informeren wij u graag over de mogelijkheden en tarieven van ons lidmaatschap. Neem dan telefonisch contact op via 024-3976644 of door het contactformulier in te vullen.

Algemene voorwaarden lidmaatschap Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.