Arrangementen

Rust, ruimte, een prachtige golfbaan en de mooie oude stad Nijmegen in de buurt; Golfbaan Het Rijk van Nijmegen leent zich uitstekend voor een lekker golfweekendje weg in eigen land! Omdat Het Rijk van Nijmegen beschikt over 45 holes, geeft het u de mogelijkheid om de ene dag op de Groesbeekse Baan te spelen en de volgende dag op de Nijmeegse Baan.

Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten op de manier die bij u past, werken wij samen met een aantal toonaangevende hotels in de directe omgeving van onze golfbaan. Voor het reserveren van een Meerdaags golfarrangement kunt u direct contact opnemen met het hotel van uw keuze door te klikken op het logo.Naast samenwerkingen met diverse hotels, heeft Golfbaan Het Rijk van Nijmegen ook een samenwerking met het gastenverblijf "Slapen bij Ons Thuus".

Vakantiewoning "Slapen bij Ons Thuus"

Rust en ruimte, dat vindt u op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen in Groesbeek, maar dit vindt u ook in de geweldige accommodatie “Slapen bij Ons Thuus” in Leuth. Wanneer u heerlijk weg wilt om te golfen kunt u in deze accommodatie, gelegen op slechts 15 autominuten van de golfbaan, met maximaal 8 personen logeren én met korting gaan golfen. De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en geheel zelfvoorzienend. Een combinatie van een comfortabel verblijf en de ontspanning op de golfbaan, wat wilt u nog meer. Kijk voor meer informatie op de website

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden of de accommodatie reserveren? Neem dan telefonisch contact op met 06-20431027 of vul het aanvraagformulier op de website van "Slapen bij ons Thuus" in.

Meer informatie en reserveren

Wilt u meer informatie of een starttijd reserveren? Dit kan online via onderstaande button of door contact op te nemen met de receptie van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen van 024 - 397 66 44.

Starttijd reserveren