Zakelijke events in de buurt van Nijmegen

Op zoek naar een locatie voor een zakelijk event? Zoals een eindejaarsdiner voor het hele bedrijf? Of een nieuwjaarsreceptie? Zoek niet verder. Bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen laat je collega’s, relaties of medewerkers genieten van een onvergetelijk event. Bij een golfbaan!

Waarom een event organiseren bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen?

  • Voor groepen tot 150 gasten, wij hebben de ruimte
  • Uitgebreide culinaire keuzes: van bitterballen tot 5-gangen diner
  • Gratis parkeren bij de golfbaan: voor veel gasten
  • Gastvrij genieten door onze persoonlijke aandacht, alles is mogelijk


Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bel vrijblijvend met (024) 397 66 44. Of vraag een offerte aan, dan nemen wij contact met jou op!

Offerte aanvragen

Van 30 tot 150 personen, wij hebben de ruimte

We hebben meerdere ruime zalen voor 30 tot ca. 150 personen. Audiovisuele apparatuur, sanitaire voorzieningen, een podium, feestelijke aankleding - alle faciliteiten voor een warm welkom. En het uitzicht op de golfbaan is prachtig!

Uitgebreide culinaire keuzes: van bitterballen tot 5-gangendiner 

Geniet van heerlijke gerechten, met zorg bereid en indrukwekkend gepresenteerd. Of je nu kiest voor een uitgebreid kerstdiner of een informele nieuwjaarsreceptie met enkele bitterballen, onze keuken verrast en verwent je gasten. Dranken, van koffie tot cocktails, worden geserveerd vanaf de bar of rondgebracht door onze medewerkers.

Gratis parkeren bij de golfbaan

Een van de voordelen van een golfbaan: veel ruimte. Ook om te parkeren. Zo heb je de mogelijkheid om veel gasten gratis te laten parkeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij staan klaar om jouw event onvergetelijk te maken. Plan nu jouw event bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Bel vrijblijvend met (024) 397 66 44. Of vraag een offerte aan, dan nemen wij contact met jou op!


Offerte aanvragen