Bezoek de gratis Open Golfdag op Het Rijk van Nijmegen

Op zondag 28 april organiseert Golfbaan Het Rijk van Nijmegen een gezellige Open Golfdag met als doel iedereen die geïnteresseerd is te laten zien hoe mooi onze golfbaan en vereniging is.  

 

De Open Golfdag wordt georganiseerd voor mensen die willen leren golfen én voor mensen die al in het bezit zijn van handicap 54 en lid willen worden van golfclub Het Rijk van Nijmegen.

 

Wanneer u wilt leren golfen, kunt u zich inschrijven voor de golfclinic. Tijdens deze clinic komen alle basisslagen van het golf aan bod en sluiten we af met een paar holes op de oefenbaan, zodat u écht kennis kunt maken met deze geweldige sport. Na de clinic heeft u een goed beeld van de golfsport en kunt u samen met de golfprofessional bespreken hoe u uw handicap kunt gaan halen.

 

Als u al in het bezit bent van uw handicap en op zoek bent naar een gezellige vereniging, dan kunt u deelnemen aan de 9 holes golfronde. Op deze manier kunt u de baan leren kennen, de sfeer in het clubhuis proeven en kennis maken met het team van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. U kunt zich dus individueel inschrijven voor deze golfronde, maar leden van Het Rijk van Nijmegen mogen ook meespelen indien zij een vriend, familielid, collega of andere geïnteresseerde meenemen. Samen kunt u dan kosteloos genieten van een golfronde.

 

Het programma van de open dag is als volgt:
13.00 tot 13.30 uur : Ontvangst clinicdeelnemers en golfers met koffie en lekkernij in het clubhuis 
13.30 tot 15.30 uur : Golfclinic onder leiding van onze PGA golfprofessionals
14.30 tot 17.00 uur : Start 9 holes shotgun voor golfers die in het bezit zijn van een handicap
15.30 tot 16.30 uur : Einde clinic, borrel en nabespreking met golfprofessional 
17.00 einde 9 holes golfronde, borrel en mogelijkheid tot het stellen van vragen over de mogelijkheden binnen de golfclub.

 

Wilt u deelnemen aan de clinic of 9 holes golfronde tijdens de Open Golfdag? Meld u dan aan via sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl. 

 

Graag zien wij u zondag 28 april op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen!

Team Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.