Smaken van het seizoen
31-10-2025 13:53

Puur winters genieten in restaurant Green46
De koude maanden zijn bij Green46 allesbehalve saai. Van november tot en met februari hebben we elk weekend iets speciaals op het menu staan. Van onze populaire Wild en Wijn weekenden tot een verrassingsdiner in februari. Kom genieten van pure winterse gezelligheid, heerlijke gerechten en sfeervolle avonden die je niet wilt missen.
November - Wild, Wijn en Stampotten
- Iedere vrijdag, zaterdag en zondag: Wild & Wijn weekend. Proef het beste van het seizoen met wildgerechten, bijpassende wijnen en een warme sfeer. Lees meer.
- Zaterdag 2 november: onbeperkt stampotbuffet. Klassiekers zoals boerenkool en hutspot. Lees meer.
December - feestelijke sferen en BBQ in de winter
- 13 en 14 december: Winterse BBQ. Buiten grillen en binnen genieten! Heerlijke gegrilde gerechten met winterse bijgerechten.
- 19 t/m 31 december: Verse oliebollen. Haal dagelijks onze ambachtelijke oliebollen, vers gebakken.
- 24 december: Kerstborrelbox voor thuis. Een feestelijke box vol borrelhapjes om de kerstavond gezellig in eigen huis te vieren.
Januari - Nieuwe start, nieuwe smaken
- 16 t/m 18 januari: Carpaccioweekend. Drie dagen lang creatieve variaties op carpaccio; klassiek, vis en verrassend vegetarisch.
Februari - Fine Dining & Carnaval
- 7 en 8 febuari: Fine Dining. Een exclusief vijfgangendiner met wijnarrangement.
- 13 t/m 18 februari: Carnavalsmenu. Feestelijke gerechten met een knipoog naar de Brabantse gezelligheid.
- 20 t/m 22 februari: Verrassingsweekend. Laat je verrassen door onze chef met een uniek menu.
Download Smaken van het Seizoen hier
Reserveren
Reserveer op tijd, want onze thema-avonden zijn ieder jaar razend populair.
Bel naar (024) 397 66 44 (optie 4) of gebruik de reserveringsmodule.
Blijf op de hoogte van onze activteiten via onze nieuwsbrief of social media en mis geen enkel culinair weekend.
Bij Green 46 maken we van elk seizoen een feest.