Profiteer van onze zomerse baanles

De golfprofessionals van Het Rijk van Nijmegen zijn u ook in de baan graag van dienst bij de verbetering van uw golfspel en course management. Terwijl u speelt nemen zij uw golfspel onder de loep en voorzien ze u van praktische tips. Welke club kiest u bij welk schot? Welke techniek kunt u het beste toepassen en hoe kunt u de green het beste aanspelen? Gaandeweg leert u uw mogelijkheden en onze prachtige golfbaan steeds beter kennen.

In juli en augustus 2016 kunt u profiteren van een zeer aantrekkelijk lesaanbod: een zomerse baanles van 2 uur voor slechts €54,50 per persoon. Dit bedrag is gebaseerd op 2 tot 3 deelnemers per les. Wanneer u de les alleen wenst te volgen betaalt u €99,-. Leden van Het Rijk van Nijmegen profiteren van €10,- korting op beide genoemde bedragen.
 
U mag zo vaak gebruik maken van deze aanbieding als u maar wenst, mits uw baanles plaatsvindt voor 31 augustus 2016. Dit aanbod geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid van zowel de golfprofessional als een starttijd.

Voor reserveringen en meer informatie kunt u via 024-3976644 contact opnemen met de receptie Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.