Stap 1: baanpermissie halen

Ontdek hoe leuk golfen is! Golfen is het eenvoudigst te leren wanneer u dit samen met anderen doet. Voor iedereen die de golfer in zichzelf wil ontwikkelen is er de golfcursus voor het behalen van de baanpermissie. Tijdens het lesprogramma Stap 1 maakt de golfprofessional u bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel, leert u de verschillende slagen en krijgt u uitleg over de golftheorie. Na het behalen van uw baanpermissie kunt u 9-holes golfen op Het Rijk. Uw baanpermissie is een jaar geldig. Dit programma biedt (beginnende) golfers nóg meer plezier in de golfsport. Samen golfen, samen genieten en samen leren, dat is de kern!


Groepsles-programma Stap 1,   € 185,00 p.p.

 • Groepsgrootte 3 tot 6 personen
 • 5 groepslessen van 80 minuten
 • 1 baanles van 80 minuten
 • Spelersboekje stap 1
 • NGF bijdrage

 

Privéles-programma Stap 1,   € 185,00 p.p.

 • 5 privélessen van 25 minuten
  (wanneer u met 2 personen komt worden dit 5 lessen van 50 minuten)
 • 1 baanles van 60 minuten
  (wanneer u met 2 personen komt wordt dit 1 baanles van 80 minuten)
 • Spelersboekje stap 1
 • NGF bijdrage

 

Golfclubs voor uw eerste golflessen

Heeft u nog geen eigen golfmateriaal? Geen probleem! Deze kunt u leasen. Hiervoor zijn twee varianten:

 

Lease pakket 1
U ontvangt een standaard lengte (dames of heren, rechts of linkshandige) ijzer 7, putter en pitching wedge. Met deze drie clubs kunt u gemakkelijk Stap 1 voor uw Baanpermissie behalen. De totaalprijs voor pakket 1 bedraagt € 125,00 (€ 75,00 plus een borg € 50,00). Aan het eind van de cursus (huurperiode max. 3 maanden), dient u deze set weer in te leveren en ontvangt u uw borg retour. Mocht u echter overgaan tot aanschaf van een eigen golfset in de SR-shop, dan wordt het totaalbedrag van € 125,00 in mindering gebracht op uw nieuwe aankoop.

Lease pakket 2
U ontvangt 4 ijzers (5,7, pitching wedge, sand wedge) en een putter plus een draagtasje waarbij de clubs voor u op maat worden gemaakt. Met deze set kunt u gemakkelijk Stap 1 voor uw Baanpermissie behalen en doorgaan met Stap 2. De totaalprijs voor pakket 2 bedraagt € 200,00 (€ 150,00 plus borg € 50,00). Aan het eind van de cursus (huurperiode max. 3 maanden), dient u deze set weer in te leveren en ontvangt u uw borg retour. Mocht u deze set compleet willen maken met een extra fairway wood of hybride, betaalt u hiervoor een restbedrag van € 60,00 en u bent hierbij de bezitter van een eigen golfset.         

   

Aanmelden voor Stap 1 baanpermissie

Aanmelden voor bovenstaande lesprogramma's kan via de receptie van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen (024-3976644).
Meer informatie inwinnen kan via golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl