Stap 2: Op weg naar handicap 54

Jouw golfniveau verbeteren? Nieuwe golfvaardigheden aanleren? Met meer zelfvertrouwen de golfbaan op? Bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen verdelen we het lesprogramma in diverse stappen volgens het stappenplan van de NGF. Voor iedereen die de golfer in zichzelf verder wil ontwikkelen is er een lesprogramma voor het behalen van handicap 54, dit is stap 2. Tijdens stap 2 leer je tijdens de golflessen jouw golftechniek steeds beter te beheersen en leer je spelen volgens de golfregels die voor beginnende golfers belangrijk zijn. Dit complete programma biedt (beginnende) golfers nóg meer plezier in de golfsport.  

 Samen golfen, samen genieten en samen leren, dat is de kern! 

 Na het behalen van handicap 54, het zogenoemde golfvaardigheidsbewijs, mag je golfen op de meeste Europese golfbanen. Om te kunnen starten aan een Stap 2 lesprogramma moet je in het bezit zijn van baanpermissie en het advies is om ook jouw theoriecertificaat behaald te hebben. Ben je nog niet in het bezit van baanpermissie en golftheorie? Dan is er de mogelijkheid om te beginnen met Stap 1 Op weg naar baanpermissie.   

Groepsles stap 2: Op weg naar Handicap 54 € 260,- p.p. 

  • Groepsgrootte maximaal 6 personen 
  • Golflessen:
    • met 2 personen: 5 groepslessen van 50 minuten en 1 baanles van 80 minuten
    • met 3 personen: 5 groepslessen van 50 minuten en 2 baanlessen van 80 minuten
    • met 4-6 personen: 5 groepslessen van 80 minuten en 2 baanlessen van 80 minuten

Privéles stap 2: Op weg naar Handicap € 260,- p.p. 

  • 5 privélessen van 25 minuten 
  • 1 baanles van 50 minuten

Bovenstaande lesprogramma’s bieden geen garantie tot het behalen van handicap 54. Indien jouw golfniveau aan het eind van de cursus niet toereikend blijkt te zijn, bespreekt de golfprofessional graag de mogelijke vervolgstappen.  

Meer informatie en aanmelden 

Meer informatie over bovenstaande lesprogramma’s of aanmelden voor een van deze lesprogramma’s? Neem hiervoor gerust contact met ons op via (024) 397 66 44 of door het contactformulier in te vullen