Lesaanbod Het Rijk van Nijmegen

Of u nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd in uw spel, op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen staat een team van ervaren golfprofessionals klaar om u golfles op uw spelniveau te geven. Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld volgens het stappenplan van de NGF. Dit plan is zo opgezet dat het je de juiste informatie, regels en technieken aanreikt op het moment dat u daar in uw golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus. Bekijk verderop het lesaanbod.

Golfles reserveren

Nieuws & Acties

Kennismaken met golf

Wilt u voordat u aan golflessen begint kennismaken met de golfsport of iemand anders een eerste kennismaking cadeau doen? Dan bieden wij een aantal mogelijkheden. Een ervaren golfprofessional maakt u bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel en leert u de verschillende slagen.

€ 15,00 p.p. Meer informatie
Privélessen

Wilt u golflessen volgen op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen onder intensieve begeleiding van een golfprofessional? Dat kan! Onze PGA-gediplomeerde golfprofessionals zijn u graag van dienst bij de verbetering van uw golfspel.

Meer informatie
Jeugdlessen

Voor jongeren t/m 17 jaar hebben wij speciale jeugd golflessen. Groepsgevoel, spel en plezier staan hierbij centraal! Dit betekent veel actie en spelletjes, en toch goed leren golfen in een veilige omgeving.

Meer informatie

Startende golfer

Stap 1: Op weg naar baanpermissie

Ontdek hoe leuk golfen is! Golfen is het eenvoudigst te leren wanneer u dit samen met anderen doet. Voor iedereen die de golfer in zichzelf wil ontwikkelen is er de golfcursus voor het behalen van de baanpermissie. Tijdens het lesprogramma Stap 1 maakt de golfprofessional u bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel, leert u de verschillende slagen en krijgt u uitleg over de golftheorie.

€ 215,- p.p. Meer informatie
Stap 2: Op weg naar handicap 54

Uw golfniveau verbeteren? Nieuwe golfvaardigheden aanleren? Met meer zelfvertrouwen de golfbaan op? Voor iedereen die de golfer in zichzelf verder wil ontwikkelen is er een golfcursus voor het behalen van handicap 54 (GVB). Tijdens deze stap leert u uw golftechniek steeds beter te beheersen en leert u spelen volgens de golfregels die voor beginnende golfers belangrijk zijn.

€ 245,- p.p. Meer informatie
Stap 3: Op weg naar (Top)-golf

Wilt u uw handicap verder verlagen? Op Golfbaan het Rijk van Nijmegen staat een team van ervaren golfprofessionals klaar om u golfles op úw spelniveau te geven. Het lesprogramma is zo opgezet dat het u de juiste informatie, regels en technieken aangereikt krijgt op het moment dat u daar in uw golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus.

€ 335,- p.p. Meer informatie

Studenten

Ben je tussen de 18 en 25 jaar oud en kun je een studentenkaart van een hbo-school of een universiteit laten zien? Dan krijg je 10% korting op privélessen en lespakketten! Deze korting wordt verrekend over de tarieven voor niet-leden. Je kunt een keuze maken uit ons volledig lesaanbod.

Golfles reserveren

Tijdens openingstijden kunt u uw golflessen op Het Rijk van Nijmegen reserveren door telefonisch contact op te nemen via 024-3976644. Wanneer u eenmaal telefonisch een golfles gereserveerd heeft, krijgt u een inlogcode. Met deze inlogcode kunt u uw golflessen op Het Rijk van Nijmegen 24 uur per dag online reserveren via de Online lesagenda.

Golfles reserveren