Lesaanbod Het Rijk van Nijmegen

Of je nu een beginnende golfer bent of ver gevorderd in je spel, op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen staat een team van ervaren golfprofessionals klaar om je golfles op jouw spelniveau te geven. Het lesaanbod is veelzijdig en met zorg samengesteld volgens het stappenplan van de NGF. Dit plan is zo opgezet dat het je de juiste informatie, regels en technieken aanreikt op het moment dat je daar in jouw golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus. Bekijk verderop het lesaanbod.

Golfles reserveren

Nieuws & Acties

Kennismaken met golf

Wil je voordat u aan golflessen begint kennismaken met de golfsport of iemand anders een eerste kennismaking cadeau doen? Een ervaren golfprofessional maakt je bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel en leert je de verschillende slagen.

€ 15,00 p.p. Meer informatie
Privélessen

Wil je golflessen volgen op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen onder intensieve begeleiding van een golfprofessional? Dat kan! Onze PGA-gediplomeerde golfprofessionals zijn je graag van dienst bij de verbetering van jouw golfspel.

Meer informatie
Jeugdlessen

Voor jongeren t/m 17 jaar hebben wij speciale jeugd golflessen. Groepsgevoel, spel en plezier staan hierbij centraal! Dit betekent veel actie en spelletjes, en toch goed leren golfen in een veilige omgeving.

Meer informatie

Startende golfer

Stap 1: Op weg naar baanpermissie

Ontdek hoe leuk golfen is! Golfen is het eenvoudigst te leren wanneer je dit samen met anderen doet. Voor iedereen die de golfer in zichzelf wil ontwikkelen is er de golfcursus voor het behalen van de baanpermissie. Tijdens het lesprogramma Stap 1 maakt de golfprofessional je bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel, leer je de verschillende slagen en krijg je uitleg over de golftheorie.

€ 225,- p.p. Meer informatie
Stap 2: Op weg naar handicap 54

Jouw golfniveau verbeteren? Nieuwe golfvaardigheden aanleren? Met meer zelfvertrouwen de golfbaan op? Voor iedereen die de golfer in zichzelf verder wil ontwikkelen is er een golfcursus voor het behalen van handicap 54 (GVB). Tijdens deze stap leert je jouw golftechniek steeds beter te beheersen en leer je spelen volgens de golfregels die voor beginnende golfers belangrijk zijn.

€ 260,- p.p. Meer informatie
Stap 3: Op weg naar (Top)-golf

Wil je jouw handicap verder verlagen? Op Golfbaan het Rijk van Nijmegen staat een team van ervaren golfprofessionals klaar om je golfles op jouw spelniveau te geven. Het lesprogramma is zo opgezet dat je de juiste informatie, regels en technieken aangereikt krijgt op het moment dat je daar in jouw golfontwikkeling aan toe bent. Stap voor stap en overzichtelijk dus.

€ 375,- p.p. Meer informatie

Studenten

Ben je tussen de 18 en 25 jaar oud en kun je een studentenkaart van een hbo-school of een universiteit laten zien? Dan krijg je 10% korting op privélessen en lespakketten! Je kunt een keuze maken uit ons volledig lesaanbod.

Golfles reserveren

Tijdens openingstijden kun je jouw golflessen op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen reserveren door telefonisch contact op te nemen via (024) 397 66 44. Wanneer je eenmaal telefonisch een golfles gereserveerd hebt, krijg je een inlogcode. Met deze inlogcode kun je jouw golflessen 24 uur per dag online reserveren via de Online lesagenda.

Golfles reserveren