Kopje koffie, borrel, lunch of diner

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Onze gezellige lounge is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In Restaurant Green 46 kunt u terecht voor een lekker diner.
 

Nu op de kaart

Omdat onze keukenbrigade u graag verrast met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoensproducten, wisselt onze menukaart regelmatig van samenstelling. De menukaart is weer met zorg samengesteld door ons keukenteam; er staan verrassende nieuwe gerechten op maar ook onze klassiekers zullen zeker niet ontbreken!
 
Bekijk hier onze menukaart
 
Bekijk hier de menukaart voor baancatering en To Go 
 
Naast bovenstaande menu's is er deze zomer een nieuwe initiatief: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen haalt het vakantiegevoel naar Groesbeek! Geniet tijdens de vier "vakanties" van het beste wat Italië, Frankrijk, Spanje en Griekenland te bieden hebben. Onze keuken heeft bij ieder land een heerlijk menu samengesteld. Laat u verrassen! Van 12 t/m 26 augustus kunt u genieten van de Griekse keuken.
 
Bekijk hier de Griekse menukaart

 

Reserveren en openingstijden

Reserveren is noodzakelijk en kan via 024-3976644 (optie 4). 
Bekijkt u voor u van huis vertrekt onze actuele openingstijden.
 

Wilt u met een groep komen?

Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een lekker voorstel op maat maken. Wij bieden smakelijke mogelijkheden voor ieder moment van de dag en ruimte tot wel 200 personen. Voor meer informatie kunt u via 024-3976644 contact opnemen of een mail sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl.