Restaurant

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Onze gezellige lounge is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In Restaurant Green 46 kunt u terecht voor een smaakvol diner. Maar ook voor feesten en partijen zijn wij een sfeervolle locatie, denk aan verjaardagen, jubilea, bruiloften, high tea’s of zakelijke evenementen/ borrels. Wij bieden tal van mogelijkheden.

Nu op de kaart

Omdat onze keukenbrigade u graag verrast met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoensproducten, wisselt onze menukaart regelmatig van samenstelling. De menukaart is weer met zorg samengesteld door ons keukenteam; er staan verrassende nieuwe gerechten op, maar ook onze klassiekers zullen niet ontbreken!


Menukaart


DrankenkaartReserveren

Reserveren kan door te bellen naar (024) 397 66 44 (optie 4) of via de reserveringsmodule aan de rechterkant. Bekijk voor u van huis vertrekt onze actuele openingstijden

Wilt u met een groep komen?
Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een passend voorstel op maat maken. Wij bieden smakelijke mogelijkheden voor ieder moment van de dag en ruimte tot wel 200 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (024) 397 66 44 of door het contactformulier in te vullen.