Kopje koffie, borrel, lunch of diner

Door de huidige coronamaatregelen zijn onze horecavoorzieningen (bar, restaurant, terras en vergaderzalen) tot nader order gesloten.
 

Het Rijk To Go / Het Rijk voor thuis

Rijkelijk genieten van de zelfgemaakte verse soepen en onze Rijk maaltijden. De gerechten zijn af te halen bij de koffiecorner, dagelijks geopend van 09:00 tot en met 17:00 uur (op vrijdag en het weekend tot 18:00 uur). Vooraf reserveren kan via 024-3976644. 
  
Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Onze gezellige lounge is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In Restaurant Green 46 kunt u terecht voor een smaakvol diner. Maar ook voor feesten en partijen zijn wij een sfeervolle locatie, denk aan verjaardagen, jubilea, bruiloften, high tea’s of zakelijke evenementen / borrels. Wij bieden tal van mogelijkheden.
 

Nu op de kaart

Omdat onze keukenbrigade u graag verrast met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoensproducten, wisselt onze menukaart regelmatig van samenstelling. De menukaart is weer met zorg samengesteld door ons keukenteam; er staan verrassende nieuwe gerechten op maar ook onze klassiekers zullen zeker niet ontbreken!
 
Op dit moment is er geen menukaart beschikbaar
 

Reserveren en openingstijden

Reserveren is noodzakelijk en kan via 024-3976644 (optie 4). 
Bekijkt u voor u van huis vertrekt onze actuele openingstijden.
 

Wilt u met een groep komen?

Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een lekker voorstel op maat maken. Wij bieden smakelijke mogelijkheden voor ieder moment van de dag en ruimte tot wel 200 personen. Voor meer informatie kunt u via 024-3976644 contact opnemen of een mail sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl.