Kopje koffie, borrel, lunch of diner

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Onze gezellige lounge is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In Restaurant Green 46 kunt u terecht voor een lekker diner.
 

Smakelijke 2 voor 1 actie is terug! 

Tot en met zaterdag 29 februari serveren wij weer ons smakelijke 2 voor 1 menu in ons restaurant Green 46. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kunt u met 2 personen genieten van een 3- of 4-gangen diner voor de prijs van 1. Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze smakelijke 2 voor 1-actie >>
 

Winterse sferen 

Tijdens de wintermaanden zijn er weer leuke activiteiten en thema-avonden in het clubhuis en Green 46. Benieuwd wat we allemaal voor u in petto hebben? Bekijk het hier
 

Nu op de kaart

Omdat onze keukenbrigade u graag verrast met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoensproducten, wisselt onze menukaart regelmatig van samenstelling. De menukaart is weer met zorg samengesteld door ons keukenteam; er staan verrassende nieuwe gerechten op maar ook onze klassiekers zullen zeker niet ontbreken! Bekijk hier onze menukaart .
 

Reserveren en openingstijden

Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via 024-3976644.
Bekijkt u voor u van huis vertrekt wel onze actuele openingstijden.

 

Wilt u met een groep komen?

Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een lekker voorstel op maat maken. Wij bieden smakelijke mogelijkheden voor ieder moment van de dag en ruimte tot wel 200 personen. Voor meer informatie kunt u via 024-3976644 contact opnemen of een mail sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl.