Kopje koffie, borrel, lunch of diner

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Onze gezellige lounge is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In Restaurant Green 46 kunt u terecht voor een lekker diner.
 

Nu op de kaart

Omdat onze keukenbrigade u graag verrast met bijzondere lunch- en dinergerechten van de beste seizoensproducten, wisselt onze menukaart iedere drie maanden van samenstelling. Vanwege het winterse weer hebben wij in januari van maandag tot en met zondag van 11:00 tot 17:30 uur een aangepaste kaart in onze lounge. Bekijk hier onze menukaart.
Daarnaast is in het weekend ons restaurant geopend. 
 

2=1 Restaurantactie

Vanaf vrijdag 4 januari tot en met zondag 3 maart presenteren wij voor u weer onze jaarlijkse 2=1 actie in ons Restaurant Green 46. U kunt elke vrijdag, zaterdag en zondag komen genieten van een heerlijk 3- en/of 4-gangenmenu voor de helft van de prijs. Voor groepen vanaf 15 personen openen wij ook doordeweeks onze deuren. Klik hier voor de menukaart van februari. Reserveren wordt aanbevolen en kan door te bellen naar 024-3976644.

 

Reserveren en openingstijden

Reserveren is niet noodzakelijk maar kan via 024-3976644.
Bekijkt u voor u van huis gaat wel onze actuele openingstijden.

 

Wilt u met een groep komen?

Dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Voor groepen vanaf 15 personen kunnen wij een lekker voorstel op maat maken. Wij bieden smakelijke mogelijkheden voor ieder moment van de dag en ruimte tot wel 200 personen. Voor meer informatie kunt u via 024-3976644 contact opnemen of een mail sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl.