De Trackman Range


Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is de derde golfbaan in Nederland met de Trackman technologie op de Driving Range. Op alle 30 beschikbare afslagplaatsen met uw eigen telefoon / tablet gebruik maken van de Trackman technologie! Op de Trackman Range ervaart u het golfen op een heel ander niveau; meeslepend en uitdagend, met realistische beelden die zorgen voor een golfervaring ‘next level’. Door het toevoegen van fun-, competitie-, en spelelementen met ondersteuning van Golf service medewerkers krijgt het oefenen op individueel- en groepsniveau meer uitdaging.

Golf is een beleving en dat ervaart u direct als u komt spelen op de Virtual Golf Driving Range. Speel een klein toernooi met vrienden, krijg les van een golfprofessional of speel de volgende spellen:

 • ‘Hit it’ - wie slaat het verst waarbij iedere speler een aantal mogelijkheden krijgt;
 • ‘Capture the Flag’ - wie de meeste vlaggen heeft, wint; 3 ronden, 3 slagen op verschillende greens;
 • ‘Bullseye’ - wie slaat de ballen het dichts bij de vlag;
 • ‘Closest to the Pin’ - speel een Par 3 op de golfbaan naar keuze. Wie de minste slagen nodig heeft, wint!
Van de slag van de club tot carry tot balvlucht; alle data wordt accuraat en zeer nauwkeurig weergegeven. Een adembenemende ervaring. De Trackman Range meet de volgende onderdelen:
 • Carry
 • Rol (totale afstand)
 • Balsnelheid
 • Hoogte van de vlucht
 • Vertrekhoek in hoogte (graden)
 • Vertrekhoek links/rechts (graden)
 • Afwijking op targetlijn links/rechts
 • Afstand tot de pin (eindpunt).


Gratis Trackman instructieles voor de leden van Golfclub Het Rijk van Nijmegen!
Leden van Golfclub Het Rijk van Nijmegen kunnen een
gratis Trackman instructieles* van 80 minuten boeken bij onze golfprofessionals. De oefenballen zijn bij deze les inbegrepen. Tijdens deze sessie vertellen onze golfprofessionals u hoe u zelfstandig optimaal kunt trainen met de data van de Trackman Range. Ook krijgt u uitleg over het spelen van diverse golfbanen, waaronder Het Rijk van Nijmegen zelf en de diverse spellen die u kunt spelen. Informeer voor data en tijden bij de receptie door contact op te nemen via 024 - 397 66 44 of via golfschool@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl.

* De instructieles bestaat uit min. 6 personen en max. 10 personen en is inclusief oefenballen. Een instructieles mag één keer gratis per persoon worden gevolgd en u dient zelf een mobiele telefoon of tablet mee te nemen.

Trackman Range Golfclinic
Voor groepen vanaf 8 personen is er de mogelijkheid om een Trackman Range Golfclinic te boeken bij één van onze golfprofessionals. Tijdens deze drie uur durende golfclinic leert u hoe de Trackman Range werkt en speelt u vervolgens een klein toernooi of een van de spellen. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Betaalmethode op de Driving Range
Golfbaan Het Rijk van Nijmegen maakt, naast de mogelijkheid tot betalen met een pinpas, gebruik van het myNetPay betaalsysteem op de Driving Range. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient u de app myNetPay te downloaden op uw telefoon en Het Rijk Golfbanen als organisatie te selecteren. Door middel van deze app kunt u eenvoudig uw saldo opwaarderen en op elk gewenst moment en uw transactiehistorie inzien. Via onderstaande button vindt u een instructie. Wanneer u als lid van Golfclub Het Rijk van Nijmegen gebruik gaat maken van de myNetPay app op de Trackman Range, krijgt u 20% korting bij uitgifte van de golfballen.

Meer informatie