Baanles op Het Rijk van Nunspeet

Spelen op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet onder intensieve begeleiding van een golfprofessional? Dat kan! Onze PGA-gediplomeerde professionals zijn u graag van dienst bij de verbetering van uw golfspel en course management. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

 

 

Course Management of baanles,   € 135,00

Tijdens een baanles van 120 minuten analyseert de professional uw golfspel en bekijkt u samen hoe u uw resultaten kunt verbeteren. Welke club kiest u bij welk schot? Welke techniek kunt u het beste toepassen en hoe kunt u de green het beste aanspelen? Gaandeweg leert u uw eigen mogelijkheden en de golfbaan steeds beter kennen. Het is ook mogelijk om een professional mee te nemen als marker voor uw hcp 54 ronde. De genoemde prijs geldt op basis van maximaal 3 personen + een professional (1 flight). Voor leden van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet geldt een tarief van €120,00 voor deze baanles.
 

 

Eendaags V.I.P. baanarrangement,   € 160,00 p.p. 

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
  • 80 minuten golfles op maat
  • Lunch in de lounge
  • Spelen van 9 holes onder begeleiding van de golfprofessional
  • Evaluatie speelronde met analyse 
 
Leden van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet kunnen deelnemen voor €145,00 per persoon. Beide tarieven gelden op basis van 3 personen. Wilt u met 2 personen gebruikmaken van een Eendaags V.I.P. baanarrangement, dan bedragen de kosten €210,00 p.p. 

 

Baanles of arrangement reserveren?

Voor reserveringen en meer informatie kunt u via 0341-255255 contact opnemen met de receptie van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. U kunt ook een mail sturen aan golfschool@golfbaanhetrijkvannunspeet.nl