Profiteer van onze baanles

De PGA-gediplomeerde golfprofessionals van Het Rijk van Nunspeet  zijn u graag van dienst bij de verbetering van uw golfspel en course management. Tijdens een intensieve baanles nemen zij uw volledige golfspel onder de loep. U schaaft uw techniek bij en wordt voorzien van praktische tips. Welke club kiest u bij welk schot? Welke techniek kunt u het beste toepassen en hoe kunt u de green het beste aanspelen? Gaande weg leert u uw mogelijkheden en onze prachtige golfbanen steeds beter kennen.

 

U kunt nu profiteren van een baanles van 2 lesuren voor slechts €54,50 per persoon. Dit bedrag is gebaseerd op 2 tot 3 deelnemers per les. Wanneer u de les alleen wenst te volgen betaalt u €99,-. Als lid van Het Rijk van Nunspeet profiteert u van €10,- korting op beide genoemde bedragen.

 

U mag zo vaak gebruik maken van deze aanbieding als u maar wenst, mits uw baanles plaatsvindt voor 28 februari 2017. Dit aanbod geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en reserveren is mogelijk op basis van beschikbaarheid van zowel de golfprofessional als een starttijd.

 

Baanles reserveren?

Voor reserveringen en meer informatie kunt u via 0341-255255 contact opnemen met de receptie van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet.