Ladies Cup voor Powervrouwen

Datum: Woensdag 30 mei 2018
Aanvang: 09.00 uur
Locatie: Golfbaan Het Rijk van Nijmegen
Inschrijven: Nu inschrijven>>

 

Op woensdag 30 mei vindt op de prachtige golfbaan van Het Rijk van Nijmegen de Ladies Cup 2018 plaats. Dé golfdag voor Ladies Only staat dit jaar volledig in het teken van Powervrouwen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een krachtig programma waarbij u ook nog bijdraagt aan een pittig goed doel!

 

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 uur: Ontvangst met healthy snacks
10.00 uur: Power Yoga warming up
11.00 uur: Start wedstrijd
16.00 uur: Binnenkomst en tijd voor omkleden
17.00 uur: Power Diva-modeshow
gevolgd door de prijsuitreiking, loterij en nog veel gezelligheid!

Iedere golfster is van harte welkom om deel te nemen aan de 18-holes golfwedstrijd. De spelvorm is Individueel Stableford en zowel in categorie 0-24.0 als in de categorie 24.1-36 maakt u kans op fantastische prijzen.


De Linda Foundation

Echte Powervrouwen komen op voor gezinnen die het minder hebben! Vandaar dat er per Ladies Cup-deelneemster een bedrag van €10,- wordt afgedragen aan de Linda Foundation. Deze stichting steunt gezinnen met kinderen die zich in financiële nood bevinden. Doordat de Linda Foundation zelf alle overheadkosten betaalt, komt 100% van elke donatie ten goede aan cadeaubonnen waarmee deze gezinnen ook eens lekkerder kunnen eten, cadeautjes in de schoen krijgen of een feestelijke outfit aankunnen tijdens de kerstviering.

 

Style Award

Als organisatie zijn wij erg benieuwd naar uw eigen Power Diva-creatie! De dame die de sterkste outfit weet samen te stellen binnen het thema, maakt kans om de Style Award mee naar huis te nemen. Ook hiervoor beschikken wij over een mooie prijs, dus zorg dat u er verpletterend uitziet!

 

Meld u nu aan!

Willen u en uw vriendinnen ook strijden tijdens de Ladies Cup voor Powervrouwen? Meld u dan nu aan! De kosten voor deelname aan deze golfdag voor sterke vrouwen bedragen €70,- per persoon. Dit bedrag omvat de ontvangst met koffie/thee, de 18-holes golfwedstrijd, healthy snacks en het middagprogramma! Leden van Het Rijk van Nijmegen kunnen deelnemen voor €25,- per persoon.

 

Inschrijven>>

 

Heel graag zien wij u woensdag 30 mei op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen!