Ladies Cup, dé golfdag voor Ladies Only

Op zaterdag 22 april vindt op de prachtige golfbaan van Het Rijk van Nijmegen de Ladies Cup 2017 plaats. Dé golfdag voor Ladies Only staat dit jaar volledig in het teken van Viva Las Vegas!
 
Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 uur: Ontvangst met champagne
12.00 uur: Start wedstrijd en golfclinic
16.00 uur: Binnenkomst en tijd voor omkleden
16.30 uur: Aanvang middagprogramma en prijsuitreiking
 
Bent u een ervaren golfster? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de 18-holes golfwedstrijd. De spelvorm is Individueel Stableford en zowel in categorie 0-24.0 als in de categorie 24.1-36 maakt u kans op fantastische prijzen. Wilt u samen met uw vriendinnen kennis maken met de golfsport? Dan is de golfclinic echt iets voor u! Vanzelfsprekend beschikken we ook hier over een mooi prijzenpakket.

Viva Las Vegas!

Na het sportieve programma vormen het clubhuis en het terras van Het Rijk van Nijmegen het decor voor een middag vol glitter en glamour. Geheel in Vegas-stijl kunt u rekenen op onder andere:
  • Speeltafels van Holland Casino
  • Dansworkshop van Vegas Showgirls
  • Cocktailbar met al uw favorieten
  • Make-up & glamouradvies van Stijlconcept
  • Viva Las Vegas-loterij
  • Glitter jewelry & accessories
  • Op de foto in een Cadillac

Style Award

Als organisatie zijn wij erg benieuwd naar uw eigen Viva Las Vegas-creatie! De dame die de meest spectaculaire outfit weet samen te stellen binnen het thema, maakt kans om de Style Award mee naar huis te nemen. Schaap en Citroen stelt hiervoor een prachtige armband beschikbaar, dus zorg dat u er spetterend uitziet!

 

Meld u nu aan!

Willen u en uw vriendinnen ook stralen tijdens de Ladies Cup, Viva Las Vegas? Meld u dan nu aan! De kosten voor deelname aan de leukste golfdag voor dames bedragen € 69,50 per persoon. Dit bedrag omvat de ontvangst met koffie/thee en champagne, een luxe lunchpakket, de 18-holes golfwedstrijd of de golfclinic en een middag vol entertainment! Leden van Het Rijk van Nijmegen kunnen deelnemen voor €29,50 per persoon. Voor leden van de overige golfbanen van Het Rijk geldt een aangepast tarief van €49,50 per persoon.  
 
Graag zien wij u 22 april meegenieten van de Ladies Cup 2017 op Het Rijk van Nijmegen.
 
Nu inschrijven
 
 
 
In samenwerking met: