Early Morning Wintergolf

Deze actie is niet meer geldig.

Bent u sportief, in voor gezelligheid en niet onder de indruk van een beetje kou? Dan is Early Morning Wintergolf op Het Rijk van Nijmegen echt iets voor u. 9-holes wedstrijden voor iedereen die er zin in heeft!

 

De Early Morning Wintergolfwedstrijden op Het Rijk van Nijmegen zijn toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van minimaal hcp 54. De wedstrijden worden gespeeld in twee handicapcategorieën. In beide handicapcategorieën is de spelvorm van de wedstrijd individueel Stableford en zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Data Early Morning Wintergolf

  • Zaterdag 10 december 2016
    Ontvangst vanaf 8:30 uur, start 9-holes wedstrijd vanaf 9:00 uur
  • Zaterdag 14 januari 2017
    Geannuleerd in verband met sneeuw
  • Zaterdag 11 februari 2017
    Ontvangst vanaf 8:00 uur, start 9-holes wedstrijd vanaf 8:30 uur

                    
Aanmelden voor deelname

U kunt zich aanmelden voor 1 of meerdere van bovenstaande wedstrijddata door een mail te sturen aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl. Vermeldt u in deze mail graag uw volledige naam, telefoonnummer, handicap en uiteraard de data van de wedstrijden waaraan u wilt deelnemen.

 

De kosten voor deelname bedragen €27,50 per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, koffie/thee bij de ontvangst, een consumptiemunt en een lekkere warme kop soep bij binnenkomst. Houders van een Golfkringkaart betalen €25,- p.p. en voor leden van Het Rijk van Nijmegen geldt een aangepast tarief van € 10,- p.p. Betalen mag op de dag zelf aan de wedstrijdtafel!

 

Graag zien wij u ook deze winter meegenieten op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen!