Meld u aan voor de NoBraGolf-competitie

NoBraGolf Nederland organiseert jaarlijks een landelijke (mixed) team golfcompetitie in de periode maart t/m september op doordeweekse dagen. Sinds de oprichting in 1999 is de competitie uitgegroeid tot een deelnemersveld van circa 800 golfers, verspreid over 65 golfbanen. Iedereen is vrij om deel te nemen aan de competitie, van startende golfer tot single handicapper.

Binnen de competitie bestaat een team uit 8 tot 10 vaste spelers en een aantal reservespelers. Teams kunnen bestaan uit alleen mannen, alleen vrouwen of een combinatie hiervan. Teams worden ingedeeld in poules naar regio en gemiddelde handicap per team. Er is keuze uit de spelvormen Stableford en Matchplay en er wordt gespeeld op 9-holes (maximaal 1x per team) en 18-holes banen, veelal met A-status.

Namens Golfbaan Het Rijk van Nijmegen neemt er nog geen team deel aan de NoBraGolf-competitie! Wij zouden het leuk vinden als hier verandering in komt, en willen dus proberen een team samen te stellen. Heeft u interesse? Stuur dan een mail aan sales@golfbaanhetrijkvannijmegen.nl

Wilt u eerst meer weten? Kijk dan op de website van NoBraGolf Nederland.