Stap 3: Op weg naar (Top)-golf

Jouw golfniveau verder verbeteren naar handicap 36 of lager? Bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen verdelen we het lesprogramma in diverse stappen volgens het stappenplan van de NGF.  Voor iedereen die de golfer in zichzelf verder wil ontwikkelen is er een lesprogramma voor het verlagen van uw handicap, dit is stap 3. Tijdens stap 3 leer je jouw golftechniek beter te beheersen, en maak je kennis met de mogelijkheden die er zijn om de balvlucht van invloed te laten zijn op jouw score. Hiernaast wordt er aandacht besteed aan moeilijke liggingen in de baan en rondom de green.  
 
Na het behalen van handicap 36 kun je deelnemen aan de meeste wedstrijden. Om te kunnen starten aan een Stap 3 lesprogramma moet je in het bezit zijn van handicap 54. Ben je nog niet in het bezit van handicap 54? Dan is er de mogelijkheid om te beginnen met Stap 1: Op weg naar baanpermissie of Stap 2: op weg naar handicap 54 

Groepsles stap 3: Op weg naar (top)-golf € 375,- p.p. 

  • Groepsgrootte maximaal 6 personen
  • Golflessen:
    • met 2 personen: 8 groepslessen van 50 minuten en 1 baanles van 80 minuten
    • met 3 personen: 8 groepslessen van 50 minuten en 2 baanlessen van 80 minuten
    • met 4-6 personen: 8 groepslessen van 80 minuten en 2 baanlessen van 80 minuten

Privéles stap 3: Op weg naar (top)-golf € 375,- p.p. 

  • 8 privélessen van 25 minuten
  • 1 privéles van 50 minuten

Bovenstaande lesprogramma’s bieden geen garantie tot het behalen van handicap 36. Indien jouw golfniveau aan het eind van de cursus niet toereikend blijkt te zijn, bespreekt de golfprofessional graag de mogelijke vervolgstappen. 

Meer informatie en aanmelden  

 
Meer informatie over bovenstaande lesprogramma’s of aanmelden voor een van deze lesprogramma’s? Neem hiervoor gerust contact met ons op via (024) 397 66 44 of door het contactformulier in te vullen.